Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/f/b/3/koosuitdaging.nl/httpd.www/wp-config.php on line 87 Leveringsvoorwaarden -

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden zijn nogal formeel, omdat dat nu eenmaal moet. Tot op heden hebben we nog nooit hierop terug hoeven vallen en zijn alle boeken in goede staat en naar tevredenheid geleverd.

Levertijd

We leveren altijd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen, maar meestal binnen een werkdag. Aangezien Cline Communicatie uit één persoon bestaat, kan de levering tijdens vakanties langer duren. Met een appje aan 06 484 11 065 kun je een indicatie krijgen wanneer ik terug ben om het boek te versturen.

Verzendmethode

We versturen de boeken via PostNL met track&trace. Dit duurt gewoonlijk een werkdag, maar maandag bezorgt PostNL niet.

We versturen de boeken naar het door jou opgegeven adres. Komt het boek niet of verkeerd aan door een fout van ons, dan zorgen we alsnog voor een boek op het juiste adres. Komt het echter niet of verkeerd aan door een vergissing van jezelf of omdat je bijvoorbeeld het boek niet in ontvangst kunt nemen, neem dan zo snel mogelijk, maar ten minste binnen 14 dagen contact op. Dan proberen we in overleg alsnog het boek op het juiste adres te laten leveren of terug te nemen. Meerkosten zijn dan wel voor jou.

Retourkosten + voorwaarden

We leveren in principe alleen binnen Nederland, exclusief het Caribisch deel. Wil je een boek naar een adres naar het Caribisch deel of buiten Nederland laten versturen, neem dan contact op, dan sturen we een factuur en verzenden het apart.

Als we niet kunnen leveren, omdat bijvoorbeeld de voorraad op is, storten we het complete bedrag terug.

Je hebt wettelijk 14 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je, in het geval je het boek niet wilt houden, dit binnen 14 dagen* na ontvangst moet melden per mail aan koos@clineschrijft.nl of per WhatsApp aan 06 484 11 065. Je hoeft hiervoor geen reden te geven, al zijn we natuurlijk wel benieuwd. Hiervan krijg je een bevestiging. Daarna heb je nog eens 14 dagen* na jouw melding de tijd om het boek terug te zenden naar Cline Communicatie, Voorstraat 68, 2611 JS Delft. Je mag hiervoor het formulier ontbinding gebruiken, maar dat hoeft niet. (*Valt de veertiende dag in het weekend of op een nationale feestdag, dan schuift die dag door naar de eerstvolgende werkdag, maar we gaan sowieso niet moeilijk doen over een dag meer of minder.)

De verzendkosten (4 euro) betaal je wel zelf. Wanneer we het boek in ongerepte staat terug hebben gekregen storten we vervolgens binnen 14 dagen (maar natuurlijk zo snel mogelijk) het betaalde bedrag terug. Wanneer je het boek echter terugstuurt omdat het niet in ongerepte staat bij jou is aangekomen, willen we graag een foto van de staat waarin jij het ontvangen hebt. Uiteraard geldt dan niet de voorwaarde dat je het in ongerepte staat moet terugsturen, maar krijg je wel je geld terug.

  • Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering, als je in de bedenktijd iets met het product doet dat niet nodig is om het te kunnen beoordelen – lezen (en dus de rug breken) valt hier niet onder.
  • We betalen terug binnen 14 dagen nadat jij de koop ongedaan hebtgemaakt.
  • We wachten met terugbetalen totdat wij het product terug hebben, of totdat jij bewijst dat he het hebt teruggestuurd, afhankelijk van welk tijdstip eerst valt.

Zie ook https://www.acm.nl/nl/bedenktijd.

Deel deze pagina