Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/f/b/3/koosuitdaging.nl/httpd.www/wp-config.php on line 87 Koos' eerste boek 'Dit is pas het begin' is hier te bestellen.

Wil je Koos’ boek?

Zoals je in de blog kunt lezen, heeft Koos al een boek geschreven: zijn eerste boek was een enorme mijlpaal: Dit is pas het begin.

Het boek is leesbaar voor laaggeletterden.

Eerste boek van Koos: ‘Dit is pas het begin’

'Dit is pas het begin' Koos'eerste boek

In dit boek vertelt Koos over zijn leven als laaggeletterde.

Iedereen kon |aap|noot|mies| schrijven, behalve ik. Ik wist niet waarom ik het niet kon leren. Ik dacht bij mezelf: ben ik echt zo dom? Waarom kan niemand me uitleggen hoe het moet? Wat is er aan de hand? Waarom wil het niet in mijn hoofd? Zelfs mijn moeder mocht niet weten hoe slecht ik echt was.’Koos vertelt heel open over zijn leven. Over alle worstelingen en moeilijkheden die hij moet overwinnen. Door al deze ervaringen groeit hij als mens.Aan het eind zegt hij: ‘Dit is pas het begin. Het begin van een leven waarin ik niet langer zeg “ik kan het niet, ik durf niet.” Maar ik kan het! En wat ik niet kan, durf ik te leren!’

Vervolg

Inmiddels weet de trouwe blogvolger dat dit echt pas het begin is. Inmiddels heeft Koos al bijna vier jaar lang elke week meer dan 900 woorden geschreven en dat is bij elkaar een serieuze roman. Maar je moet nog even geduld hebben. Pas als Koos vindt dat het af is, is het af. Dat wil zeggen, dan hebben we het basismateriaal. Om van al die losse blogverhalen één boek te maken, kost ook nog flink wat tijd en inspanning. Dat is op zijn vroegst eind 2018. Tja, een goed boek kost tijd en heel veel doorzettingsvermogen. Heel bijzonder voor iemand die moeite had om eenvoudige teksten te lezen!

Inschrijven

Wil je zeker zijn van een exemplaar van Koos’ tweede boek? Schrijf je dan nu in! Het kan dat we kiezen voor een crowdfunding: eerst geld ophalen en daarvan het boek laten opmaken en drukken. Wil je daaraan meedoen? Vink dat dan aan!
    Ik wil exemplaren van het boek van Koos

    Deel deze pagina