Algemene voorwaarden

KoosUitdaging is de website van Koos Vervoort, bedoeld om zijn verhaal te delen met de wereld. Daarom kun je op de website zijn boek kopen. We zullen alles in het werk zetten om de boeken te versturen naar de mensen die het boek besteld hebben. We versturen de boeken daarom ook met Track&Trace.

De inkomsten gebruiken we voor de productie en promotie van het boek. Alle inkomsten die daarna overblijven gaan naar Koos. Hij heeft er vier jaar werk in zitten, plus twintig jaar worstelen met taal, dus dat is eerlijk verdiend.

Heb je hierna nog vragen, dan kun je die stellen aan Koos, per adres Cline Communicatie, 06 484 11 065. Deze website valt ook onder beheer van Cline Communicatie (CC), inclusief de betalingen. Dit is alleen om Koos werk uit handen te nemen en CC houdt hier niets aan over. Sterker nog, de zes euro die deze site per jaar kost betaalt CC ook.

Deze website en de verkoop van het boek Koos, van laaggeletterde tot schrijver, vallen onder het Nederlands recht. Als we het niet eens worden over iets, zoeken we eerst een bemiddelaar en als dat niet werkt, een rechter.

Deel deze pagina