Over Koos

Koos VervoortIk ben Koos Vervoort. Geboren in 1959 in Oudnieuwsticht, naast de glasfabriek in Schiedam. Mijn moeder was Hennie de Groot en mijn vader heette net als ik Koos Vervoort. Mijn broers en zussen zijn van de oudste naar de jongste Cor, Henk, dan kom ik, Lenie, Bertha, Hennie, Jolanda en Jeroen. Ik ben getrouwd met Edith Samuels en we hebben geen kinderen.

Ik werk nu bij Stroomopwaarts en ben gedetacheerd bij de DCMR.

Mijn droom

Mijn droom is om schrijver te worden. Ik wil alles wat ik denk op papier kunnen zetten, zonder dat ik het zelf saai vind. Ik vind het belangrijk om mezelf te ontplooien. Verder vind ik geluk en sociale contacten belangrijk.

Niemand kan alleen zijn droom bereiken. Niemand heeft voldoende kennis om alles alleen te doen. Daarom heb ik hulp gevraagd voor wat ik zelf niet kan of voor wanneer ik het zelf niet kan volhouden.

Ik stel me voor dat ik straks een paar boeken heb geschreven en daar een beetje roem voor verdiend heb.

Mijn onderwerpen

Ik heb een bewogen jeugd gehad, maar ook spannend en warm. Daar schrijf ik over. Ik hoop dat sommigen het herkennen.

Ik geloof dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik heb het zelf gezien: de verandering en het oneindige. Dat heb ik al van jongsaf. Daar schrijf ik ook over.

Ik ben naar school gegaan op de Goeman Borgesiusschool Schiedam, de Professor Casimirschool Schiedam en de L.T.S. Schiedam, bijgenaamd Colditz. Nu ben ik ambassadeur laaggeletterden voor de Stichting Lezen en Schrijven en het ABC als ervaringsdeskundige. Ja dat lees je goed. Ik was laaggeletterd. Drie scholen, Hollandse jongen, gezond verstand. En toch laaggeletterd.

Deze website is tot stand gekomen met hulp van Webalist en ClineKennisDelen

Deel deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.